luni, 9 iulie 2012



     Noul imn national: mai culca-te putin, romane

     S-a pus in functiune masinaria PSD-ista. Si, sa recunoastem, este cea mai perfectionata masinarie de partid . Domnul Dragmea spunea astazi ca "s-au reactivat structurile de partid pana  la nivel local si mai jos in vederea mobilizarii la vot". Oare ce o vrea sa insemne?
     De luni de zile tot incerc sa atrag atentia asupra atitudinii de sorginte totalitara a primului ministru si a presedintelui PNL, acel "cine nu este cu noi este impotriva noastra", atitudine care, in zilele astea, nici macar nu mai este disimulata. Orice critica, indiferent de unde ar veni, orice atitudine, indiferent a cui ar fi, o socotesc atitudine ostila. Oameni care au luat atitudine impotriva domnilor Boc si/sau Basescu, devin acum indezirabili doar pentru ca acum au atitudine ferma impotriva abuzurilor si jmecherelilor parlamentare ale domnilor Ponta si Antonescu. Ceea ce nu vor sa inteleaga, si cu atat mai putin sa accepte indezirabilii domni Ponta si Antonescu, este faptul ca majoritatea celor care li se opun nu vor sa desfiinteze PSD sau PNL sau PC  ci incrimineaza practicile abuzive ale domniilor lor.
     Niciodata din 1990 nu am mai contabilizat atatea atitudini de atentionare si condamnare a ceea ce se intampla in Romania, luari de pozitie venite din partea unor politicieni de prima marime din lumea intreaga. Mizand pe indobitocirea noastra, fruntasii USL incearca sa ne indoctrineze cu ideea ca aceste luari de pozitie sunt doar rezultatul unor dezinformari venite din tara. Ei ba pe dracu!!!! Rolul oricarei ambasade este sa culeaga cat mai multe informatii despre realitatile tarii in care functioneaza. Daca fruntasii USL-isti chiar au impresia ca o tara bine asezata, in care chiar functioneaza demisia de onoare, isi poate permite sa se manifeste intr-o directie sau alta intr-o ingenua incropeala asa cum ne-au obisnuit guvernantii si parlamentarii nostri, ori se inseala datorita unei lipse crase de profesionalism, ori ne socotesc pe toti complet imbecili si au senzatia ca o sa credem cu totii prostiile debitate de domniile lor intr-o inconstienta juvenila demna de joaca din curtea scolii.
     Nu pot sa nu imi aduc aminte cum tuna o multime de lume (era sa zic gramada) impotriva dictatorului Basescu, impotriva abuzurilor lu` Basescu. Care dictatura nenica? Aia in care absolut oricine il injura pe Basescu in gura mare avand convingerea ca nu i se poate intampla nimic? Aia in care timp de 8 ani nu am vazut nici macar o pozitie atat de ferm exprimata de o multime de politicieni cu greutate din Europa? Aia in care politicienii din opozitie zi de zi isi permiteau sa aibe ca argument numai invectiva si atacul la persoana fara sa li se intample absolut nimic? Daca tot a fost dictatura pana acum, isi mai aduce aminte cineva de cate ori a dat Curtea Constitutionala dreptate opozitiei si de cate ori puterii? Cum adica de cate ori Curtea Constitutionala se pronunta in favoarea domnului Basescu sau PDL, brusc devine aservita presedintelui?
    Sesizez in momentul asta o incercare de deturnare a atentiei alegatorului extrem de periculoasa. Incearca imbecilii (oare care or fi astia? auziti ma, nu imi este frica sa va vorbesc exact asa cum meritati!!!) sa ne calmeze si pe noi si pe doamna Europa ca sa lasam poporul sa isi spuna opinia prin vot. Complet de acord. Dar de ce sa legitimam votul printr-o gramada de masuri anterioare complet abuzive? Pe astea sa le uitam? In numele cui actionati voi, marionetele dracului!!!! Ba, cred ca voi ati avut o copilarie nefericita si ati fost abuzati sexual de vecina de la etajul patru.
    Dormi linistita Romanie, USL-ul guverneaza.

Niciun comentariu: