marți, 24 iulie 2012


      Amintiri despre viitor?

       Iei una bucata de primar cu cateva ajutoare, acesta ia buletinele oamenilor contra a 100 lei (mai mult sau mai putin, dupa buget, coane Fanica)  cu promisiunea ca le va aduce inapoi dupa ziua alegerilor. Un om loial ca un sobolan dresat turbat de furie, sub privirile atent protectoare ale altui loial ce bifeaza, voteaza de cate ori vrea muschiul lui de partid. Aceeasi Marie dar cu alta palarie si animata de aceeasi dorinta de dreptate la fel de stramba, umil revansarda, sta la intrare si da, unor diversi nehotarati, buletine (de vot de data asta nu de identitate ca mai inainte) gata stampilate, urmand ca la iesire, in schimbul unuia nestampilat, omul nostru sa primeasca o suma, tot dupa buget.
      Mie imi displace Basescu!!! Asta are atatia bani ca a reusit sa cumpere atitudinea tuturor personalitatilor din Europa plus redactiile catorva ziare de anvergura din Europa si America. Chiar nu inteleg ce dracu vad toti astia la el. Sigur le-a dat bani la toti sau macar o galetusa si doua trei lopetele cu care sa se hoace, srengarii de ei, in nisip. Cum nu vad ce dracu vad toate amantele barbatilor din USL la nemernicu asta. De ce spun asta? Pai chiar nu inteleg de ce toti il urasc pe Basescu in halul asta. Singurul motiv pentru care un barbat poate sa urasca in halul asta alt barbat este numai faptul ca i-a cinstit amanta in toate pozitiile. Al dracului ma, Basescu asta. Ce lovituri de stat? Ce puscariabili? Sigur despre amante este vorba. Al dracului, dupa ce ca si-a bagat in buzunare pensiile, salariile si a luat acasa spitalele, s-a mai apucat sa si faca chestii speculative ca sa creasca euro. Asta sigur a vorbit si cu Dumnezeu sa ne dea ceva seceta ca sa ne invrajbeasca si sa ne destabilizeze.
      Chiar nu inteleg cum pot exista oameni atat de insensibili in tara asta incat sa nu aibe orgasme multiple in momentul in care interimarul gaunos spune ca poporul sunt mortii, viii si copiii nenascuti. In  paranteza fie spus, eu ma astept ca tot poporul sa apara pe listele de votanti si cu totii sa vina la vot sa scapam de nemernicu asta de Basescu.
      Sa ne fie clar!!! O adunatura de academicieni, in frunte cu presedintele lor, plus o alta adunatura de profesori universitari (adunati pe sestache intr-o gasca ad-hoc) complet indecenti prin probitatea lor profesionala  si demnitatea lor de universitari prapaditi (care oricum castiga mai putin decat elita parlamentara a guristului Socaciu), s-au apucat ei sa stabileasca un plagiat. Haidade!!! Nu aveti, ma academicienilor si profesorilor, in nemernicia voastra, probitatea si mintea sa stiti ce este ala plagiat!!! Numa COMISIA are capacitatea asta. Iar daca a stabilit COMISIA ca este legal, apai este ma, academicienilor si profesorilor, care sunteti, da? Si ce daca mai sunt pe teava inca doua lucrari? Voi nu priceperi ca este legal? Numa la elevi nu este legal…
     Ce aveti ma basisti nenorociti cu Victoras? Mie imi place!!! Este bucalat (cred ca are macar zece straturi de obraz) si cu dosul ala asa dragalas de mare (suporta suturile unei intregi Europe fara sa simta nimic). Crinut? Si asta imi place. Este un visator… Chiar imi fac griji pentru el. Arata cam nasol in ultimul timp. Oare nu mai poate sa doarma suficient? Si este si inocent ma. Nu are habar de Constitutie dar este asa de guraliv si nu spune nimic de te face sa razi nu alta. Parca il si vad asezat undeva sus de tot, luminat intens de un milion de proiectoare si picotind ca un nou nascut cand un aghiotant insensibil il trage usor de maneca “Maria ta, trezeste-te putin ca a venit iarasi ora de discurs”. Asta deschide confuz ochi-i de prunc nascut suparat si adorabil arogant si incepe sa zbiere ca un copil care vrea tzatza: “Poporul…” Dar nu mai apuca sa spuna nimic pentru ca incepe iarasi sa sforaie fericit ca un purcelus de lapte ce grohaie in somn fantezii de sorginte ancestral nimfomane. Pffff… ce tara frumaosa avem… care este. 

Niciun comentariu: