miercuri, 25 aprilie 2012



         Suntem un popor care nu isi merita reprezentantii...

         Nu reusesc sa ii inteleg nici pe unii nici pe ceilalti. Oricine ar fi la guvernare acum, isi rupe gatul din punct de vedere politic. PDL-ul si aliatii sai isi erodeaza zi de zi capitalul politic si risca in ritmul asta sa nici nu mai intre in Parlament. USL-ul, si asa dominat de scrasnete in surdina si de planuri secrete prin care sa isi elimine ulterior actualul aliat, ar trebui sa faca mariri de salarii, sa redea pensiile, sa refaca avantajele pierdute de o multime de bugetari, sa isi alimenteze clientela, sa dea avantaje noilor veniti (nu cred ca isi inchipuieste cineva ca traseistii isi schimba partidul de dragul celuilalt partid). De unde bani? Iar asta in conditiile in care sigur nu au masuri care sa stimuleze economia reala si nu cea bazata pe clientelism politic. Si atunci fie promisiunile sunt din start mincinoase fie distinsii domni care se vor la guvernare cat mai repede sunt realmente inconstienti. Sau poate stiu ei (cu totii) unde este ascuns butotiul cu miere...
        Le-as recomanda multilor vorbitori fara minte sa studieze si Constitutia.
        Ma intreb cum ar fi reactionat politicienii PDL daca exodul traseistilor ar fi fost in sens invers. Sunt sigur  ca la fel ca astelalti.
        Nu stiu de ce dar am sentimentul ca nu ei sunt prostii, hotomanii, boschetarii, potlogarii, nesimtitii, ipocritii, mincinosii, ci noi ceilalti suntem. Este clar!!! Nu ne meritam conducatorii si reprezentantii... nemernicii de noi. Sunt prea buni pentru noi. O sa mai scriu despre asta.

Niciun comentariu: