marți, 19 februarie 2013




         Dreapta stangace in ritm de hip-hop, rock

        Avem in tara asta Partide Social Depravate, Partide National Levitate, Uniuni Nationale Printre Rostogoale, Uniuni Socializant Latrinale, Partide Demolat Literare, Forte Citrice, Partide National Temeinic Cretin Dezmembrate,  Partide Populate Dar Deversate, Partide Constrictoare, Partide Varza, Partide Efeministe Ramane, se aude ca se mai nasc si alte Forte (ma sa fie al dracului, chiar asa?), partide cu ideologii purtate mandru pe dreapta sau pe partea stanga, toate Democrate sau Nationale, temeinic temperate de starea prea lipsita de vigoare a unor suspensoare eminamente goale. Pe stanga sau pe dreapta . Toate au un punct comun: stanga da in dreapta, iar dreapta, la randu-i, isi da cu stangu in dreptu. Si in dreapta.
       In atare situatie, imbatata de mjoritatea si autosuficienta prostului fudul, stanga da in clocot sa se destrame  afisand zambetele pline de iubire ale unor soti aflati intr-o situatie in care vor sa salveze aparentele de cuplu iubitor (in timp ce si-o trag la glezne pe sub masa aflata la vedere), actiunea fiind zadarnicita deocamdata doar de faptul ca inca nu se hotarasc care dintre ei sa fie mama si care tata si sa se comporte ca atare intr-un ultim act sexual devastator. Pentru noi fiind cel mai important sa vedem cine cui i-o trage. La glezne, in mecla sau doar la coruptie.  In timpul asta, sustinatorii stango-dreptei majoritare, isi umfla muschii tragand adanc in piept sloganul “jos” (cine? ca “sus” sunt numai cei pe care i-au votat), doar doar or putea sa umple burtile din ce in ce mai goale. “Jos” oricine sau orice atat timp cat zgomotul lui “jos” acopera zgomotul foamei neasumate.
       Dreapta, la randul ei, se tot desparte mimand insa dorinta de a se impreuna in orgasme multiple dar fara urmari parentale (adicatelea sterpe; despre urmari este vorba), impreunare ce dureaza doar din cauza neputintei stabilirii paternitatii drepturilor asupra doctrinei si dreptului de a fi capul familiei. Impreunarea asta de fatada se face sub forma unei lupte de cocosi purtate in spatele gulerelor scrobite (dar murdarite rau de indelunga purtare) in care invinsul ar urma sa fie gaina lasciva care se impiedica lacom-senzual, finalitatea fiid o  fuziune indoielnica (la care sa participe si una dintre faramele rezultate in urma divortului stangii cu pretentii de dreapta) sub semnul opulentei autiste curat corupte, sub semnul generos al lui nihil sine dero.
      Iar  in toata aceasta bulibasala in care stanga se autodenunta dreapta si cinstita iar dreapta este stangace rau, bulibaseala ce va duce la violenta casnica (sau domestica?) dar si complet devastatoare pentru tara (care nu este nici de stanga nici de dreapta ci se incapataneaza sa ramana doar ROMANIA), fecioarele despletite isi dau pudic ochii peste cap in timp ce scroafa trage sa moara-n cotet intr-o agonie indusa prin socuri european electrice. Ca na, asa sunt normele: moarte fara dureri, prin vointa proprie. Noua celorlalti, cei care chiar suntem de dreapta,  nu ne ramane decat sa ne vaicarim ca nu este frumos,  ca nu se face, ca nu trebuie sau ca trebuie, ca apel la, ca solicitam sa, ca va indemnam sa, ca hai sictir, ca hei rup sau hei hop sau hip hop, rock. Sau poate nu. Asa ca atentia incordata la noi. Ca poate va ducem dupa blocuri sa va intitulam.


Niciun comentariu: